LED-valot asuntovaunuun

LED-valot asuntovaunuun:

Päivitä asuntovaunun valaistus nykypäivään. Tilaa 12V LED-valaisimet asuntovaunuun ja asuntoautoon verkkokaupastamme.

Täältä löydät 12V LED-valot asuntovaunuun ja asuntoautoon. Kaikki valaisimet soveltuvat 12V -järjestelmään ja ovat kiinteillä ledeillä varustettuja ilman erillisiä polttimoita.
Valaisimien rakenteissa on huomioitu jäähdytys, joten ne ovat pitkäikäisiä ja huoltovapaita.
On ehdottoman järkevää päivittää ajoneuvojen valaistus nykypäivään ja käyttää LED -valaisimia. Hehkuihin verrattuna sama valonmäärä saavutetaan 12V LED -valoilla huomattavasti vähemmällä virrankulutuksella.
LED-valojen käyttö mahdollistaa myös valaistuksen säädön tilanteen mukaan. Voit himmentää valaisimia ja muuttaa niiden valonväriä langattomalla säätimellä.

Lue lisää

Voit ohjata 12V LED -valaisimiamme langattomasti erillisellä kaukosäätimellä. Löydät tarvittavat tuotteet osastosta Langaton himmennys.

Kalustevalot sopeutuvat moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen, sillä ne voidaan asentaa joko uppoon tai pintaan; valaisimessa on irroitettava pintakehys.
LED -nauhoista voit toteuttaa itse haluamasi kokonaisuuden; voit katkaista nauhan ja asennusprofiilin haluttuun mittaan. Valikoimassamme on useita eri tehovaihtoehtoja ja valonvärit 3000K/4000K.
LED-valolistat ovat valmiita kokonaisuuksia, joita voit myös halutessasi jatkaa suoraan valaisimen päässä olevalla liittimellä. Varastoidut mitat 300mm, 500mm ja 1000mm, valonvärit 3000K/4000K.

Valikoimassamme on myös asennustarvikkeita työn asennustyön helpottamiseksi.