Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

Vastaamme mielellämme askarruttaviin kysymyksiin valaisimiin liittyen. Laitahan viestiä!

Soita tarvittaessa

LED-valot

K-Valon valikoimasta löydät takuulla laadukkaat LED-valot.
Korkeatasoisten valaisinvalmistajien suorana jälleenmyyjänä lupauksemme on, että laatutasoon suhteutettuna voit luottaa kilpailukykyymme. Yhteistyö valikoitujen valaisintoimittajien kanssa luo mahdollisuuden olla edustamiemme tuoteryhmien kärkipäätä Suomessa. Valikoima on tarkkaan rajattu ja näin voit luottaa, että tuotevalinnat on tehty harkiten.

 Kuka tahansa voi asentaa kaikkia valikoimastamme löytyviä tuotteita, sillä kaikki LED-valaisimet sopivat suoraan 12V järjestelmään. Jos sinulla ei ole valmiiksi 12V syöttöjännitettä tilassasi, voit hankkia sopivan virtalähteen valikoimastamme. 

Kaikilla valaisimilla on CE- ja RoHS-hyväksynnät, joten ne soveltuvat EU-alueen käyttöön standardien mukaisesti. Lisäksi kaikki muuntajat on testattu erikseen SGS Fimkolla, jotta saadaan varmuus tuotteiden korkeasta laatutasosta. 

 

K-valon tuotteiden takuu
Kaikilla tuotteilla on takuuaika, vaihdellen tuotteiden välillä. Jos tuotteelle ei ole erikseen ilmoitettu takuuaikaa, niin se on automaattisesti 12kk. Tätä pidemmät takuuajat ilmoitetaan erikseen tuotesivulla.
Takuu on tuotetakuu, eli viallisen tuotteen sattuessa kohdalle huolehdimme, että asiakas saa toimivan tuotteen tilalle joko korjaamalla tuotteen tai toimittamalla vastaavan tuotteen tilalle.