12W alasvalo pinta

19,00  sis. alv 24%

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

12W alasvalo pinta. Voit asentaa useita LED-alasvaloja saman muuntajan taakse. Tämä valaisin on pintaan asennettava 12W tehoinen alasvalo. Valaisin antaa tasaisen valon haluamaasi kohteeseen

Tekniset tiedot:

 • 170mm halkaisija
 • korkeus 39mm
 • 1000 lumenia
 • käyttöjännite 12V
 • 3000K(lämmin valkoinen)/4000K(luonnonvalkoinen) valonvärit valittavissa, 3000K muistuttaa väriltään halogeenivalasimien väriä ja 4000k on modernimpi ja valkoisempi väri
 • valon avautumiskulma on 120°
 • värintoistoindeksi CRI >80
 • alumiininen, valkoiseksi maalattu runko
 • elinikä yli 50 000 tuntia
 • 2 vuoden tuotetakuu

HUOM! Valaisimessa on siis oma muunnin, joka muuntaa 12vdc jännitteen sopivaksi valaisimen LEDeille. Ilman tätä muunninta valaisin ei toimi 12vdc järjestelmässä. Muunnin tulee valmiiksi kytkettynä valaisimeen, joten sitä ei tarvitse asennettaessa huomioida. 

12W alasvalo soveltuu 12V järjestelmään ja asennetaan asennuspintaan erillisellä ruuvattavalla asennusraudalla. Valaisin tarvitsee erillisen 12V muuntajan. Löydät alasvaloille sopivat muuntajat valikoimastamme.
Alasvalolla luot tilaan tyylikkään ja kustannustehokkaan yleisvalaistuksen.

 

Himmennys:
Mikäli haluat valaisimen himmennykseen, niin valitse tällöin himmennettävä muuntaja.

TAI vaihtoehtoisesti voit käyttää myös langatonta himmennystä, jolloin langattoman himmennyksen vastaanotin tulee muuntajan ja valaisimen muuntimen väliin.
Linkki: langaton himmennys.

12W alasvalo pinta: asennus ja kytkeminen

Alasvalon asennusmuotona on pinta-asennus.

 1. Asennuksen aluksi tsekkaa valaisimille sopivat paikat. Sen jälkeen huomioi myös muuntajalle sopiva paikka.
 2. Johdota jokaiselle valaisimelle valmiiksi kaapelit muuntajalta (itse valaisimessa 5cm kaapeli muuntimen jälkeen).
 3. Kiinnitä valaisimien asennusraudat kattoon ruuveilla (tulee mukana proput ja ruuvit). Kytke + ja – johtimet sekä valaisimiin, että muuntajaan.
 4. Aseta valaisin asennusrautaan ja kiinnitä valaisimen sivusta pienillä ruuveilla asennusrautaan samalla ylöspäin valaisinta työntämällä (valaisin kiinnittyy mahdollisimman hyvin kattopintaan kiinni).
 5. Lopuksi kytke virta valaisinryhmään ja testaa toimivuus.

Mikäli tulee himmennyskäyttöön langattomalle himmentimelle, niin langattoman himmennyksen vastaanotin on näppärin asentaa suoraan virtalähteen kanssa samaan paikkaan, joten jokainen valaisinryhmän valaisin tulee automaattisesti saman vastaanottimen taakse. 

Lisätiedot

Valonväri

3000K, 4000K