Kattoon upotettava asennusprofiili 2m

32,00  sis. alv 24%

Mukaan tulevat tarvikkeet, kuuluvat hinnoitteluun:
2m profiili, huurrettu kansi ja päätypalat 4kpl.

Tuotetta runsaasti varastossa, yli 50kpl.

Kuvaus

Kattoon upotettava asennusprofiili 2m

Kattoon upotettavan asennusprofiilin ideana on, että voit jättää asennusvaiheessa kattopinnan profiilin päälle. Tällä profiililla saa tyylikkään valojuovan kattopinnan laitaan. Tuotekuvissa myös avattu idea miten kattoon upotettava asennusprofiili on tarkoitus asentaa. 

Alumiiniprofiililla varmistat, että LED-nauha jäähtyy ja pysyy kiinni. Myös valonväri pysyy ennallaan, kun LED-nauha on asennettu alumiiniselle pinnalle.

Alumiiniprofiilit:

  • anodisoitua alumiinia, ei hapetu eikä taipuile
  • huurrettu kansi
  • pituus 2 metriä
  • profiilin korkeus 45mm, leveys 17,5mm, sisäleveys 15,2mm ja syvyys 34,5mm, tuotekuvissa myös mittakuva

LED-nauhojamme on saatavilla 3000k (lämmin valkoinen, muistuttaa halogeenivalaisimien väriä) ja 4000k (luonnon valkoinen, valkoisempi ja modernimpi väri) valonvärillä.
Soveltuvia LED-nauhoja voit katsoa täältä: Kuivan tilan LED-nauhat

Jos haluat itse päättää laajemmin millaisen valonvärin LED-nauhalle haluat, niin tsekkaa: LED-nauha säädettävä värilämpö 2300k-6500k.

LED-nauhavalaistukseen saa myös himmennyksen. Vaihtoehdot meiltä:
Langaton himmennys
TRIAC-himmennys himmennettävillä virtalähteillä, tällöin tarvitset erillisen TRIAC-himmentimen kalustesarjaan. Valikoimassamme ei ole TRIAC-himmentimiä.

Kattoon upotettava asennusprofiili 2m: asennus

Asennukseen tarvittavat oheistarvikkeet:
2m profiili ja sen kansi
päätypalat 2kpl

Alumiiniprofiilin asennus aloitetaan mittaamalla sopiva pituus ja tarvittaessa katkaisemalla profiili haluttuun mittaan. Katkaise sen jälkeen LED-nauha lähimmästä katkaisukohdasta sopivaan mittaan ja kiinnitä nauha profiilin pohjaan. Tämän jälkeen voit asettaa kannen ja päätypalat paikoilleen. Tämän jälkeen mittaa sopiva korkeus asennusprofiilille, jotta kattopinta tulee sopivasta profiilin päälle.

Alumiiniprofiili kiinnitetään kattopinnan yläpuolelle ruuveilla, tarvittaessa proppujen kanssa. Poraa sopiviin paikkoihin profiiliin reiät ja ruuvaa ruuveilla profiili asennuskohtaan. Tämän jälkeen voit kattopinnan asettaa profiilin päälle osittain ja asennus on valmis.

Käytä alumiiniprofiilin ja kannen katkaisemiseen joko rautasahaa tai hienoteräistä sirkkeliä.

Lisätiedot

Kansi

huurrettu, kirkas