Upotettava asennusprofiili 2m

26,00  sis. alv 24%

Mukaan tulevat tarvikkeet, kuuluvat hinnoitteluun:
2m profiili, huurrettu kansi, 4kpl jousikiinnitystä ja päätypalat 4kpl.

Tuotetta runsaasti varastossa, yli 50kpl.

Kuvaus

Upotettava asennusprofiili 2m.

Upotettava asennusprofiili sopii sekä katto- että seinäasennuksiin. Voit tehdä esimerkiksi valojuovaa kattovalaistukseen tai vaikkapa pidempien käytävien valaistuksia. 

Alumiiniprofiililla varmistat, että LED-nauha jäähtyy ja pysyy kiinni. Myös valonväri pysyy ennallaan, kun LED-nauha on asennettu alumiiniselle pinnalle.

Alumiiniprofiilit:

  • anodisoitua alumiinia, ei hapetu eikä taipuile
  • huurrettu kansi
  • profiilin korkeus jousien alaosasta profiilin kanteen 29,92mm, leveys 17,4mm ja sisäleveys 12,5mm, tuotekuvissa myös mittakuva

LED-nauhojamme on saatavilla 3000k (lämmin valkoinen, muistuttaa halogeenivalaisimien väriä) ja 4000k (luonnon valkoinen, valkoisempi ja modernimpi väri) valonvärillä.
Soveltuvia LED-nauhoja voit katsoa täältä: Kuivan tilan LED-nauhat

Jos haluat itse päättää laajemmin millaisen valonvärin LED-nauhalle haluat, niin tsekkaa: LED-nauha säädettävä värilämpö 2300k-6500k.

LED-nauhavalaistukseen saa myös himmennyksen. Vaihtoehdot meiltä:
Langaton himmennys
TRIAC-himmennys himmennettävillä virtalähteillä, tällöin tarvitset erillisen TRIAC-himmentimen kalustesarjaan. Valikoimassamme ei ole TRIAC-himmentimiä.

Upotettava asennusprofiili 2m: asennus

Asennukseen tarvittavat oheistarvikkeet:
4kpl jousikiinnitystä yhdelle 2m profiilille
2m profiili ja sen kansi
päätypalat 2kpl

Alumiiniprofiilin asennus aloitetaan mittaamalla sopiva pituus ja tarvittaessa katkaisemalla profiili haluttuun mittaan. Katkaise sen jälkeen LED-nauha lähimmästä katkaisukohdasta sopivaan mittaan ja kiinnitä nauha profiilin pohjaan. Tämän jälkeen voit asettaa kannen ja päätypalat paikoilleen.
Alumiiniprofiili voidaan asentaa joko jousilla tai vaihtoehtoisesti tehty kolo upotettavalle asennusprofiilille on sen verran tiivis, että profiili pysyy ilman jousiakin. Jouset voidaan ujuttaa profiilin päädystä niille varattuihin uriin ja liu’uttaa sopivalle paikalle.

Huomoithan asennuksessa, että LED-nauhan pitää olla aavistuksen lyhyempi kuin asennusprofiilin, jotta alumiiniprofiilin päätypalat menevät paikalleen.

Käytä alumiiniprofiilin ja kannen katkaisemiseen joko rautasahaa tai hienoteräistä sirkkeliä.

Lisätiedot

Kansi

huurrettu, kirkas