Valkoinen asennusprofiili 2m, epäsuora valaistus

27,00  sis. alv 24%

Mukaan tulevat tarvikkeet, kuuluvat hinnoitteluun:
2m profiili, kirkas kansi, 4kpl metallista kiinnikettä ja ruuvia yhdelle profiilille, päätypalat 2kpl.

Tuotetta runsaasti varastossa, yli 50kpl.

Kuvaus

Valkoinen asennusprofiili 2m, epäsuora valaistus.

Valkoisella epäsuoran valaistuksen asennusprofiililla voit valaista mitä tahansa huonetta epäsuorasti katon kautta, jolloin LED-nauhojen avulla saat toteutettua pehmeän valaistuksen mihin tahansa huoneeseen. Epäsuora valaistus on erittäin tyylikäs ja moderni tapa valaista eri tiloja ja valittuasi sopivan valonvärin, jokaisen huoneeseen saa luotua sopivan tunnelman.

Alumiiniprofiililla varmistat, että LED-nauha jäähtyy ja pysyy kiinni. Myös valonväri pysyy ennallaan, kun LED-nauha on asennettu alumiiniselle pinnalle.

Alumiiniprofiilit:

  • anodisoitua alumiinia, ei hapetu eikä taipuile
  • kirkas kansi
  • profiilin korkeus seinällä 40,7mm, syvyys seinästä 17,9mm ja sisäleveys 12,1mm, tuotekuvissa myös mittakuva

Epäsuoran valaistuksen toteutuksessa kannattaa huomioida ennen kaikkea valonväri. LED-nauhojamme on saatavilla 3000k (lämmin valkoinen, muistuttaa halogeenivalaisimien väriä) ja 4000k (luonnon valkoinen, valkoisempi ja modernimpi väri) valonvärillä.
Sopivat LED-nauhat voit hankkia täältä: Kuivan tilan LED-nauhat

Mikäli haluat tarkemmin määritellä valonvärin, niin voit halutessasi katsoa LED-nauhamme, josta voit itse säätää valonvärin välillä 2300k-6500k; LED-nauha säädettävä värilämpö 2300k-6500k.

Epäsuoraan valaistukseen saatavilla myös himmennys. Vaihtoehdot himmennykselle:
Langaton himmennys
TRIAC-himmennys himmennettävillä virtalähteillä, tällöin tarvitset erillisen TRIAC-himmentimen kalustesarjaan. Valikoimassamme ei ole TRIAC-himmentimiä.

Valkoinen asennusprofiili 2m, epäsuora valaistus: asennus

Asennukseen tarvittavat oheistarvikkeet:
4kpl metallikiinnikettä yhdelle 2m profiilille
ruuvit kiinnikkeille [mukana tulee kalusteruuvit joilla kiinnitys vain puupintaan, tarvittaessa pitää hankkia pidemmät ruuvit ja seinätulpat (proput)]
2m profiili ja sen kansi
päätypalat 2kpl

Alumiiniprofiilin asennus aloitetaan mittaamalla sopiva pituus ja tarvittaessa katkaisemalla profiili haluttuun mittaan. Katkaise LED-nauha myös sopivaan mittaan ja kiinnitä nauha profiilin pohjaan. Tämän jälkeen voit asettaa kannen ja päätypalat paikoilleen.
Katso sopivat paikat kiinnikkeille ja ruuvaa ne paikoilleen. Lopuksi paina alumiiniprofiili kiinnikkeisiin ja vie LED-nauhan syöttöjohto sille tarkoitettuun paikkaan.

Voit tarvittaessa kokeilla aluksi, miten kiinnikkeet kiinnittyvät profiiliin ennen kuin ruuvaat kiinnikkeet seinään. 

Huomoithan asennuksessa, että LED-nauhan pitää olla aavistuksen lyhyempi kuin asennusprofiilin, jotta alumiiniprofiilin päätypalat menevät paikalleen.

Käytä alumiiniprofiilin ja kannen katkaisemiseen joko rautasahaa tai hienoteräistä sirkkeliä.

Lisätiedot

Kansi

huurrettu, kirkas